Home | Sea-Band | MijmeringenFoto's | Producten | Weetjes | Winkelmand | Contact 
Alle categoriën  |  Allerlei  |  BOEKEN  |  De Dieren  |  Edelstenen & sierraden  |  ETHERISCHE OLIE  |  Geschenkartikelen  |  gezondheid  |  Isoterie-Meditatie   |  Magnetic Therapy  |  New Age en Wierook  |  PALMERS  |  Parfum en colognes  |  Religieuze voorwerpen  |  SANABAND  |  SHAMPOO  |  Tarot en waarzegkaarten  |  Verzorgingsprodukten  |  Voedingssupplementen
<< Vorige  [1] 2 3 4 5   Volgende >>

  

A - boek Edelstenen

A - boek  Edelstenen  Edelstenen spreken tot de verbeelding. Niet alleen vanwege hunkleur en schittering, maar ook omdat zij een teken zijn van macht, rijkdom, waardigheid en een object met magische en medische krachten.
Laatste exemplaar OP is OP
Gratis levering
ref/165
Prijs: € 19,95
 
Toevoegen aan bestelling

  

A - boek Geneeskrachtige stenen

A - boek Geneeskrachtige stenen   I dit fraai geïllustreerde handboek wordt de helende kracht beschreven van ruim 100 (edel)stenen - van Actinoliet tot zonnesteen. Iedere steen wordt behandeld volgens een vast patroon.
LAATSTE EXEMPLAAR. Op is OP
Gratis levering.
ref/162
Prijs: € 24,95
 
Toevoegen aan bestelling

  

Armbanden smal

Armbanden smal  CU - Koper ARMBANDEN met parelmoer.
Chronische en acute ontsteking van de lever, nieren, alvleesklier, bloed en voornamelijk de vrouwelijke geslachtsorganen.
Alle krampen(kuit), virusziekten, griep, neoplasie, zwaarlijvigheid, cellulitis, psoriasis, beendertuberculose.

Set van 7 smalle armbanden.


klik hier voor meer info
ref/225
Prijs: € 24,50
 
Toevoegen aan bestelling

  

Athame ( Rituele dolk )

Athame ( Rituele dolk )  Dolk gebruikt bij rituele en magische ceremonieën om energie te richten en een magische cirkel te trekken.
ref/029
Prijs: € 39,49
 
Toevoegen aan bestelling

  

Chakra set met 7 Merkabas in Chakra kleuren

Chakra set met 7 Merkabas in Chakra kleuren   Mooie houten doos met 7 handgeslepen Merkabas in de chakra kleuren. 100% natuurlijke stenen zoals Amethyst, Lapis-lazuli, Jade, Carneool, rode jaspis, Turkoois, Oranje Calciet etc.

klik hier voor meer info
ref/439
Prijs: € 69,50
 
Toevoegen aan bestelling

  

Chakra Yogakaarten

Chakra Yogakaarten  Deze speelse benadering helpt bij het je bewust worden en begrijpen van gevoelens en gedachten, je krijgt meer zicht op wie je bent, wat je beweegt en waarnaar je verlangt. De kleurrijke kaarten bevatten bewegingsoefeningen, emotiespelletjes, tekenopdrachten en reflectievragen.
ref/025
Prijs: € 19,95
 
Toevoegen aan bestelling

  

De Heiligen Stijn Van Der Linden

De Heiligen  Stijn Van Der Linden  Levens, Kalender, Attributen, Patronaten,
Iconografie.
Laatste exemplaar.
De heiligen is het eerste en enige naslagwerk waarin uit zoveel mogelijk bronnen gegevens over heiligen zijn verzameld. Het is internationaal van opzet met speciale aandacht voor Nederlandse en Vlaamse heiligen, en bevat de namen van meer dan 9000 heilig- en zalig verklaarden. De heiligen is daarmee het meest complete standaardwerk op de Nederlandse markt, onmisbaar voor iedereen met belangstelling voor kunst, geschiedenis of religie.
ref/300
Prijs: € 35,00
 
Toevoegen aan bestelling

  

De macht van Magie

De macht van Magie  Heksen hebben het vermogen om in contact te treden met de natuur en gebruik te maken van de helende kracht van kruiden en planten. Iedereen bezit heksenkracht. De moderne mens kan oude toverwijsheden en spreuken opnieuw ontdekken - als je geduld hebt en je gezonde verstand gebruikt. Zo kun je jezelf helen, stress verlichten, met de hectiek van het moderne leven omgaan en anderen helpen. Dit boek wijst de weg naar de wijsheid van eeuwen.
Marian Green is een autoriteit op het gebied van folklore en magie, een onderwerp waar ze zich al zo een veertig jaar in verdiept. Ze schreef meerdere boeken over het onderwerp en is daarnaast hoofdredacteur van het tijdschrift Quest, dat zich bezighoudt met esoterie en natuurmagie. Green verzorgt in heel Europa seminars, cursussen en workshops over magie en heksenkracht.
ref/360
Prijs: € 10,95
 
Toevoegen aan bestelling

  

De Verborgen betekenis van DROMEN -Boek en Kaarten-

De Verborgen betekenis van DROMEN  -Boek en Kaarten-  Ontdek welke betekenis er schuilgaat achter je dromen In deze doos zit een inspirerende kaartenset die stap voor stap de betekenis van dromen onthult en aangeeft hoe je die informatie kunt benutten in je wakkere leven. De 52 prachtige kaarten en de handige gids zullen je helpen om de droomwereld te begrijpen. De themakaarten beschrijven de meest voorkomende droomscenarios, van vliegen en achtervolgd worden tot seks hebben en naakt zijn, en leggen uit waarom we over die zaken dromen. De betekeniskaarten onthullen de boodschappen die je onbewuste geest je stuurt en geven waardevolle inzichten om actie te ondernemen in je echte leven. Rose Inserra is lid van de International Association for the Study of Dreams. Van haar boek Dictionary of Dreams is een half miljoen exemplaren verkocht.
VOORLOPIG NIET VERKRIJGBAAR
ref/110
Prijs: € 22,95
 
Toevoegen aan bestelling

  

Energetische besecherming (Boek)

Energetische besecherming (Boek)  Fons Delnooz en Patricia Martinot schreven al in 2000 de eerste versie van hun boek over energetische bescherming. In deze herziene versie van Energetische bescherming, basisboek voor hooggevoelige mensen is meer dan de helft van de inhoud geactualiseerd, met veel aandacht voor o.a. de invloed van sociale media op hooggevoelige mensen. In Energetische bescherming wordt in zeer heldere taal uitgelegd hoe hooggevoeligheid werkt en worden talloze handvatten aangereikt om er grip op te krijgen. Energetische bescherming is al jaren een lijfboek voor veel mensen met een fysiek beroep, bijvoorbeeld kappers, dokter en assistenten en therapeuten.
Recensies Deze uitgave is de volledig herziene versie van het populaire Energetische bescherming – tegen leeglopen, vervuilen, meetrillen 2000, 7e druk 2014 van de auteurs, beiden coach en therapeut. Hun Handboek energetische bescherming 2008 stond meer in het teken van de preventie bijvoorbeeld over goede voeding, ook hier aanwezig. In dit boek staat verdieping van de basis van de energetische bescherming centraal. Het is ingedeeld in een theoretisch deel, het begrijpen en herkennen van hooggevoeligheid hoofdstukken o.a. de mens als energetisch wezen, energetische netwerken, gebrekkige begrenzing herkennen, rondom sterven en een praktisch gericht deel, met tips en oefeningen die helpen bij de probleemkant van hooggevoeligheid. Oefeningen die iemand helpen energieverlies te herkennen en zich te reinigen, te versterken en te helen. Een nieuw hoofdstukje is dat over social media, dat de hooggevoelige lezer uitnodigt om te testen hoeveel energie het gebruik ervan hem kost. De informatie is duidelijk en praktijkgericht en geschikt als werkboek voor lichaamsgerichte en energetische opleidingen. Maar het boek is ook geschikt voor de lezer die veel in contact komt met andere mensen en daarvoor gevoelig is.
TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

ref/082
Prijs: € 19,95
 
Toevoegen aan bestelling

<< Vorige  [1] 2 3 4 5   Volgende >>

Copyright © 2002-2021, Croons BVBA