Home | Sea-Band | MijmeringenFoto's | Producten | Weetjes | Winkelmand | Contact 
Alle categoriën  |  Allerlei  |  BOEKEN  |  De Dieren  |  Edelstenen & sierraden  |  ETHERISCHE OLIE  |  Geschenkartikelen  |  gezondheid  |  Isoterie-Meditatie   |  Magnetic Therapy  |  New Age en Wierook  |  PALMERS  |  Parfum en colognes  |  Religieuze voorwerpen  |  SANABAND  |  SHAMPOO  |  Tarot en waarzegkaarten  |  Verzorgingsprodukten  |  Voedingssupplementen
<< Vorige  [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   Volgende >>

  

Aartsengel Michael

Aartsengel Michael  Aartsengel MichaŽl is een geliefde en krachtige beschermer, en een betrouwbare gids. Hij kent je doel in het leven en geeft je de beste raad voor de te nemen stappen. En net als alle andere engelen respecteert hij je vrije wil.
Deze 44 kaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel MichaŽl goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel MichaŽl je helderheid en aanwijzingen hieromtrent geven.
Het begeleidende boekje geeft je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.
ref/129
Prijs: € 19,95
 
Toevoegen aan bestelling

  

Aartsengel Rafael Orakel kaarten

Aartsengel Rafael  Orakel kaarten   Met deze schitterende nieuwe kaarten van Doreen Virtue, met de afbeeldingen van Aartsengel RafaŽl, kun je nauwkeurige liefdevolle en helende readings geven voor jezelf, of voor anderen.
Het begeleidende boekje geeft je stap voor stap aanwijzingen voor een veilige en krachtige reading over je eigen gezondheid en-of de gezondheid van geliefden en cliŽnten. Naast de betekenis van elke kaart geeft het boekje specifieke details die je meer duidelijkheid geven en die je helpen om op je intuÔtie te vertrouwen.
Of je nu heling wilt voor jezelf of voor iemand anders, of dat je je bewust wilt worden van je eigen natuurlijke, helende kracht, Aartsengel RafaŽl geeft je wonderbaarlijke en betrouwbare leiding. Alles wat je hoeft te doen is vragen!
ref/212
Prijs: € 19,95
 
Toevoegen aan bestelling

  

Aimees Symboolkaarten

Aimees Symboolkaarten Aimee Zwitser is een van de beroemdste en meest gewaardeerde helderzienden van deze tijd. In vele televisie-uitzendingen, lezingen, voordrachten en talloze interviews bewees zij haar bovennatuurlijke gave. Politici, Hollywoodsterren en ook mensen zoals u waarderen haar goede raad.
Aimee Zwitser is de ontwerpster van een spel van 72 symboolkaarten. De symbolen die zij gebruikt, zijn ontstaan uit tekens die zij als achtjarig meisje ontving van een goeroe. De combinatie van deze symbolen geeft een beeld dat het antwoord kan zijn op een vraag over een situatie, een probleem of gebeurtenis die plaats heeft gehad of plaats gaat vinden. De kaarten bieden ieder de mogelijkheid dieper inzicht te krijgen in de eigen situatie.
Door middel van de Symboolkaarten en het bijbehorende boekje, vertrouwt zij ons haar waardevolle bovennatuurlijke kennis toe, zoals geen ander dit ooit deed. Het boekje, geschreven door Aimee, is voor niet ingewijden zeer toegankelijk. Op deze manier kunt u zelf met Aimees Symboolkaarten een tipje van de mystieke sluier oplichten.
ref/403
Prijs: € 20,35
 
Toevoegen aan bestelling

  

Akashas Kracht

Akashas Kracht  Akashas Kracht is een orakelset, bestaande uit 49 kaarten, die, net als alle kunstvormen, een helende kracht en energie bezitten. Deze kaarten hebben de wens om iedereen aan te spreken en tot steun te zijn. Iedere kaart is tot stand gekomen door intuÔtie, inspiratie en concentratie. Bij elke kaart hoort een tekst die uitleg geeft over de symboliek. Akashas Kracht is een hulpmiddel om bepaalde boodschappen naar voren te halen en om dichter bij je gevoel te komen. Elke kaart is uniek en heeft zijn eigen energie en boodschap.
ref/441
Prijs: € 19,90
 
Toevoegen aan bestelling

  

Angel Power

Angel Power  De Angel powerkaarten zijn boodschappers van een creatieve en kosmische energie. Deze energie geeft je kracht, inspiratie of troost en verrijkt je geest.
De kaarten helpen je bij het mediteren en bij het oplossen van problemen. De kaarten kunnen je persoonlijke gids worden of je beschermen als je dit nodig hebt.
Het woord engel betekent dienaar of boodschapper van God. Engelen zijn lichte wezens en liefdevolle helpers van een kosmisch scheppende kracht. Deze kracht voedt, inspireert, troost en beschermt zowel je lichaam als je geest.
Steeds meer mensen ontdekken de weldadige energie van engelen. Misschien zie je engelen of voel je hun aanwezigheid. De engelen op de ANGEL POWER kaarten herinneren je aan je idealen, maar ook aan je plichten en verantwoordelijkheden.
De Angel Power kaarten kunnen een prachtige rol spelen in je leven.
ref/179
Prijs: € 14,21
 
Toevoegen aan bestelling

  

Aromatherapiekaarten

Aromatherapiekaarten  Deze kaarten bestaan al sinds mensen geheugenis. Terug door de grote belangstelling voor deze zuivere en natuurlijke manier van genezen.
Aromatherapie zorgt voor weldaad van zowel lichaam als geest. Geuren brengen innerlijke harmonie en fysieke balans.
Deze set bestaat uit 33 kaarten in kleur en 4 instructiekaarten
ref/097
Prijs: € 9,95
 
Toevoegen aan bestelling

  

Bach Flower Remedies Pictorial Cards

Bach Flower Remedies Pictorial Cards  39 referentieKaarten welke helpen bij het gebruik van de Bach bloesem remedies.
Prachtige illustraties.
ref/150
Prijs: € 12,75
 
Toevoegen aan bestelling

  

Begeleiding vanuit De Bron

Begeleiding vanuit De Bron  Onze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten waarin we behoefte hebben aan duiding, aan begrip van wat er gebeurt in ons leven, of willen weten welke richting we op moeten gaan.
Deze prachtige goudomrande kaarten spreken rechtstreeks tot het hart van de lezer, en bieden zinvolle, bruikbare begeleiding. Ze helpen ons om onze intuÔtie en onze persoonlijke band met onze Gidsen te ontwikkelen en te versterken. Begeleiding vanuit de Bron is een vervolg op De Weg van de Ziel, van dezelfde schrijfster.
ref/399
Prijs: € 20,35
 
Toevoegen aan bestelling

  

Bloementherapie Orakelkaarten

Bloementherapie Orakelkaarten  Bloemen zijn de mooie engelen van de natuur. Zij zijn de dragers van krachtige energie, essences en boodschappen voor ons allen. Met deze Bloementherapiekaarten kun je readings doen, waarin je accurate en betrouwbare aanwijzingen vindt voor jezelf en voor anderen. In de bijgaande handleiding verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van elke kaart, en geven ze meer specifieke details over het helen met bloemen. Of je nu antwoorden zoekt op vragen van jezelf, van dierbaren of cliŽnten, deze kaarten kunnen je waardevolle inzichten geven. De bloemen en de engelen zullen met plezier hun liefde en licht met je delen!
ref/375
Prijs: € 20,35
 
Toevoegen aan bestelling

  

Boodschappen van de Engelen

Boodschappen van de Engelen  Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een engel en een duidelijke, directe boodschap. De kaarten en het bijbehorende boekje zijn positief en opbeurend.
In het boekje vind je een gedetailleerde beschrijving van de betekenis van de kaarten.
Zo word je stap voor stap geleid door de engelen.
ref/022
Prijs: € 19,95
 
Toevoegen aan bestelling

<< Vorige  [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   Volgende >>

Copyright © 2002-2003, Croons BVBA.   Design by i-Vision ICT Group